Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: de nieuwe Chanel Cruise-collectie

Chanel heeft de 2019/2020 Cruise-collectie onthuld. Tijdens de modeshow in Parijs afgelopen vrijdag zijn 79 looks gepresenteerd. Het decor voor de modeshow was het Grand Palais, de grote glazen tentoonstellingshal die gebouwd is voor de wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs. Het paleis was voo...

Zien: de nieuwe Chanel Cruise-collectie

Chanel heeft de 2019/2020 Cruise-collectie onthuld. Tijdens de modeshow in Parijs afgelopen vrijdag zijn 79 looks gepresenteerd.

Het decor voor de modeshow was het Grand Palais, de grote glazen tentoonstellingshal die gebouwd is voor de wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs. Het paleis was voor de gelegenheid omgetoverd tot een treinstation. 

Eerste show van Virginie Viard

Het is de eerste collectie van Virginie Viard, de nieuwe creatief directeur die icoon Karl Lagerfeld heeft opgevolgd. Viard nam ons mee op een bijzondere treinreis.  

Stropdas-strik

Vittoria Ceretti, Italiaans model en favoriet bij het Franse modehuis, opende de show in een pak in het kenmerkende zwart-witte palet van Chanel. Ze droeg daarbij de iconische Chanel stropdas-strik.