David Laport (32) opent vanavond de Amsterdam Fashion Week 2018. Toute modelievend Nederland mag zich vergapen aan zo’n 28 creaties van deze veelbelovende Zeeuwse designer die Nouveau’s covervrouw Wende Snijders ook al prachtig in het pak stak.

Sterker nog, op álle foto’s van het bijzonder persoonlijke interview dat Maria Goos met Wende had, draagt de zangeres kleding van Laport. Kijk maar even mee:

Op de cover straalt de zangeres in de jurk waar door fotograaf Anne Timmer deze mooie close-up van gemaakt is. De jurk heeft de speelsheid waar David Laport om geroemd wordt.

Article continues after the ad

De broek is strak ontworpen, maar de top is weer frivool. Een mooi contrast.

 

Onze favoriet? Het gele broekpak. 

En zo te zien is Wende er ook dol op, zij plaatste dit bericht vorige week op Twitter na het zien van de foto's in Nouveau:

 

Deze glansrijke creatie doet Wende stralen.

Opening Amsterdam Fashion Week

David staat bekend om zijn frisse en vrolijke signatuur, dus dat belooft wat vanavond. Om 21:00 start zijn show in de speciale AFW tent op het Museumplein.

Geen invite? Geen nood, op de zijkant van de tent is een méterslange videowand gemaakt waarop je de show kan volgen en Nouveau’s hoofdredacteur Claudia is natuurlijk aanwezig. Volg op Instagram haar stories voor beeld van achter de schermen.

Interview Wende Snijders in nieuwste Nouveau

Benieuwd naar het mooie persoonlijke interview van Maria Goos met Wende? Nouveau ligt nú in de winkel.

Beeld: Anne Timmer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in