Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winter Wonderland in allerlaatste én emotionele Chanel-show van Karl

Het Grand Palais in Parijs was vandaag omgetoverd tot een winters landschap voor de allerlaatste show van grootmeester Karl Lagerfeld voor Chanel. Een emotioneel hoogtepunt. De show begon met een minuut stilte. Prachtige opening Dat was zeer indrukwekkend. Daarna klonk voor even Karls stem. De sh...

Winter Wonderland in allerlaatste én emotionele Chanel-show van Karl

Het Grand Palais in Parijs was vandaag omgetoverd tot een winters landschap voor de allerlaatste show van grootmeester Karl Lagerfeld voor Chanel. Een emotioneel hoogtepunt.

De show begon met een minuut stilte.

Prachtige opening

Dat was zeer indrukwekkend. Daarna klonk voor even Karls stem. De show werd vervolgens geopend door model Cara Delevingne, één van Karls muzes. Zij droeg een jumpsuit in tweed met daarover een lange mantel. 

Bijzonder

De rest van de show: kippenvel. Verschillende modellen konden hun tranen ook niet bedwingen. Naast Cara was ook de nieuwste oogappel van Karl, Kaia Gerber (dochter van Cindy Crawford) van de partij. 

Prachtig eerbetoon

Als verrassing liep ook Penelope Cruz mee als een prachtige sneeuwkoningin over de catwalk. Ze was helemaal in het poederwit en droeg een witte roos in haar hand. Een knipoog naar Karl. Tijdens de finale klonk een oorverdovend applaus en hielden veel modellen het niet droog. Logisch!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in