Humanoid en Orange Babies lanceren een unieke wrap waarvan 25% van de opbrengst naar Orange Babies gaat.

Een unieke wrap die zowel als shawl, maar ook als haarband gedragen kan worden. Een zachte katoenen wrap met de iconische HUMANOID kruis print, verkrijgbaar in de kleuren flamin, flour, green, lilac, orchid en slate.

De wrap kost €39,- en wordt exclusief verkocht op shophumanoid.com en in de HUMANOID winkel in Arnhem. 

Tanja Oostervink, Directeur Orange Babies: “Met de opbrengst van de ‘Humanoid for Orange Babies wrap’, gaan we nieuwe uniformen kopen voor de kinderen van de Pa Kachele school in Zambia. Deze school biedt plek aan kansarme en kwetsbare kinderen uit de sloppenwijken rondom Lusaka, de hoofdstad van Zambia. Sommige van de leerlingen hebben zelf hiv, de meesten zijn hun ouders verloren aan het virus. Toegang tot educatie is hun enige kans op zelfredzaamheid.

HUMANOID is ontzettend trots om samen met Orange Babies deze wrap te lanceren en daarmee Orange Babies te ondersteunen in hun strijd voor een wereld zonder hiv voor moeders en kinderen in Afrika. HUMANOID ontwerpt vanaf het allereerste begin collecties voor sterke onafhankelijke vrouwen wat naadloos aansluit bij de missie van Orange Babies; het zelfstandig maken van moeders en kinderen doorvoorkoming van besmetting en ondersteuning van slachtoffers van hiv/aids.

Winactie

Nouveau mag 2 wraps weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad