Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: cadeaubon Airfield

Het Oostenrijkse label AIRFIELD komt voor de fall/winter 2018 collectie met een romantische, maar ook rebelse collectie. Klassieke modellen in een nieuw jasje. De collectie staat in het teken van contrasten: natuurlijke stoffen gecombineerd met technische materialen. Het natuurlijke komt terug in...

Winactie: cadeaubon Airfield

Het Oostenrijkse label AIRFIELD komt voor de fall/winter 2018 collectie met een romantische, maar ook rebelse collectie. Klassieke modellen in een nieuw jasje.

De collectie staat in het teken van contrasten: natuurlijke stoffen gecombineerd met technische materialen. Het natuurlijke komt terug in fluweel, zachte wol en mohair. Het technische uit zich in het gebruik van jersey, vinyl, nylon en neopreen.

Het DNA van AIRFIELD is zichtbaar in de gehele collectie, en deze wordt met de nieuwste collectie weer naar een hoger niveau gebracht. Fashionable, maar ook échte kleding voor échte vrouwen.

Winactie

Nouveau mag een cadeaubon t.w.v. € 200,-- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in