The Conscious Collection van Monique Collignon voelt als een aangename wandeling langs de boulevard. Het is een kleurrijke collectie, uitbundig maar toch ingetogen. Zeer geschikt voor alle zomerse festiviteiten. Kan jouw garderobe wel een echte Collignon gebruiken?

Nouveau mag 2x het MC Collignon Fancy Flowerprint Shirt White t.w.v. € 99,- weggeven. De collectie bestaat uit sierlijk wijdvallende broeken en gedetailleerde tops, deux pièces en hier en daar een bloemenprint. De kwaliteit van de stof is luxe zijdeachtig, gecombineerd met klassieke crêpes, afgewisseld met moderne lurex twists. De fit benadrukt de vrouwelijke lijnen en de sterke persoonlijkheid van de vrouw.

Monique Collignon: “Ik wil laten zien dat je mee kan helpen de wereld van plastic te ontdoen en er tegelijkertijd schitterend uit te zien.” 

Positieve aanmoediging
"Wij hebben een duidelijke visie: Empowering Women. Wij willen een gevoel van gratie en zelfvertrouwen bij vrouwen aanwakkeren, een positieve aanmoediging voor de toekomst! MC Collignon staat niet alleen voor ‘Empowering Women’ maar voor ‘Empowering’ in de breedste zin van het woord. Door op deze manier te werken en collecties te maken, creëren we aandacht voor mens en milieu op alle vlakken. Consumenten dragen bij aan een beter en schoner milieu door ‘een Collignon’ te dragen”, aldus de ontwerpster.

Respect voor milieu
De meerderheid van The Conscious Collection is gemaakt met stoffen die eco-vriendelijk worden geproduceerd, met respect voor mens en milieu. De stoffen zijn gemaakt van plastic flessen. Door plastic flessen te recyclen worden hoogwaardige stoffen geproduceerd met het karakter van onder andere zijde of crêpe.

Win
Een echte Collignon winnen? Nouveau mag 2x het MC Collignon Fancy Flowerprint Shirt White t.w.v. € 99,- weggeven. Vul uw gegevens in en wie weet loopt u straks in dit schitterende shirt. Deze winactie is gesloten!