Heb jij een mooie tassencollectie en kan daar altijd nog één bij? Dan is deze winactie je op het lijf geschreven. Wij geven namelijk niet één tas weg, maar twee! Zo maak je kans op een combinatie van twee prachtige (en praktische) tassen van Fred de la Bretoniere.

Zo kun je jouw laptop of tablet voortaan meenemen in de laptoptas (16.4”), en gebruik je deze make-uptas voor het meenemen van al jouw favoriete essentials zoals oogpotloodjes, mascara en lipstick.

Fred de la Bretoniere
Wie kent de tassen van Fred de la Bretoniere niet? Mooie en verfijnde tassen waarmee je jaren vooruit kunt. Sterker nog: het bijzondere aan deze chique leren tassen is dat ze ieder jaar mooier worden dankzij het leder van hoge kwaliteit. Een echte eyecatcher die niet alleen handig is voor je werk, maar zeker een modieuze toevoeging is op de rest van je outfits.

Van Os tassen en koffers
Van Os tassen en koffers is een begrip in de Nederlandse winkelstraten. In de inmiddels 31 filialen, gevestigd in de bekendste winkelstraten van o.a. Rotterdam, Utrecht, Leiden en Maastricht, vind je tassen van alle topmerken waaronder de tassen van Fred de la Bretoniere.

Informatie: Van Os tassen en koffers - collectie Fred de la Bretoniere

Article continues after the ad

Winactie
Nouveau mag deze laptoptas én make-up tas weggeven. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar of winnares. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken! Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in