Je outfit maak je het beste af met een mooi sieraad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een armband van het sieradenmerk Embraced Jewels. Nouveau mag er twee weggeven: Luck en Melody.

Hoe het merk ooit begon? Vriendinnen en eigenaresses Shirley Dubbelboer en Madelon Swinkels startten drie jaar geleden het sieradenmerk Embraced Jewels: "We wilden graag iets ontwikkelen dat in het teken staat van liefde tussen vrienden, familie en geliefden. Hierbij dachten wij al snel aan het ‘omarmen’ van echte vriendschap/liefde. Vanaf dat moment is Embraced ontstaan", aldus Shirley.

Vriendschap
Embraced Jewels is een persoonlijk en tijdloos product van 18-karaat massief goud. De collectie verzegeld een vriendschap of relatie voor altijd in Initials en/of Charms. De letters en bedels zijn eindeloos te combineren met een satijnen koord als armband of met een 14-karaats massief gouden armband of ketting in geel-, rosé- en witgoud. Shirley en Madelon ontwerpen alles zelf.

Win!
Nouveau mag 2 armbanden weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans op een armbandje. Deze winactie is gesloten!