Ben je een echte fashionlover? Breng dan dit weekend een bezoek aan de closet sale van Winonah de Jong in Amsterdam. De voetbalvrouw en ontwerper biedt ruim 1900 designer items uit haar persoonlijke garderobe te koop aan.

Op 6 en 7 april wordt Studio 13 (Utrechtsedwarsstraat 13-2) in Amsterdam omgetoverd tot een 'modewalhalla'.

Article continues after the ad

Onder de noemer WINONAH’s Spring Bazaar biedt Winonah kleding, it-bags, killer heels, sneakers, swimwear, loungewear, eyewear en andere items van merken als Azzedine Alaïa, Chanel, (old) Céline en Balmain te koop aan.

Lees ook: #SussexRoyal: Instagram-record voor Harry en Meghan

Ook is er keuze uit ruim 2300 items (samples en stock) van haar gelijknamige high-end dames modelabel WINONAH. Katy Perry, Kourtney Kardashian, Gigi Hadid en Ashlee Simpson zijn gespot in haar ontwerpen.

SOS Kinderdorpen

Een gedeelte van de opbrengst van De Jong's persoonlijke garderobe wordt gedoneerd aan SOS Kinderdorpen. Winonah is tien jaar actief als ambassadeur voor deze organisatie.

Op de foto

Winonah, die getrouwd is met voetballer Nigel de Jong, is aanwezig tijdens de sale en geïnteresseerden kunnen met haar op de foto.  

 

Beeld: MMP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in