Age is nothing but a number, zo blijkt maar weer. Actrices Jane Fonda (79) en Helen Mirren (72) straalden gisteren samen met onze eigen Doutzen op de catwalk tijdens de Fashion Week van Parijs.

Cosmeticamerk L’Oréal had hen voor het evenement gevraagd. Geweldig toch? En wederom een bewijs dat élke leeftijd wordt omarmd.

 

Lees ook: 'Piepjonge' Jane Fonda (79) steelt de show bij de Emmy Awards

Het plezier straalde er vanaf
Jane, Helen en Doutzen vonden het duidelijk een feestje op de Champs-Élysées, het plezier straalde er vanaf. Helen kreeg bij haar outfit een wandelstok als accessoire en ’richtte’ die geregeld op het publiek. Jane, die er prachtig uitzag in haar lange jurk met tijgerprint, zwaaide uitbundig naar bekenden in het publiek, gaf Doutzen een high five en maakte met haar handen het vredesgebaar naar de fans.

Mooie mix
Helen en Jane zijn (net als Doutzen) ambassadeur van L’Oréal. De twee werden tijdens de show bijgestaan door jongere modellen, waardoor het een mooie mix werd. Zo liepen onder anderen Adriana Lima, Winnie Harlow en Neerlands trots Doutzen Kroes mee.

Bron: De Telegraaf
Bron beeld: AP, Sipa Press, Hollandse Hoogte

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel