Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vandaag ligt H&M x Erdem in de winkel: dit zijn de topstukken!

Van een spannende panterjas tot kleurrijke bloemetjesjurken: vandaag liggen de items van het Britse modelabel Erdem x H&M in de winkel. Dit zijn de topstukken! VictoriaansPrachtige items in Victoriaanse stijl dus. Voor H&M heeft Erdem overigens ook meteen een primeur te pakken: voor het eerst hee...

Vandaag ligt H&M x Erdem in de winkel: dit zijn de topstukken!

Van een spannende panterjas tot kleurrijke bloemetjesjurken: vandaag liggen de items van het Britse modelabel Erdem x H&M in de winkel. Dit zijn de topstukken!

Victoriaans
Prachtige items in Victoriaanse stijl dus. Voor H&M heeft Erdem overigens ook meteen een primeur te pakken: voor het eerst heeft hij ook een collectie voor mannen ontworpen! De deuren zijn vandaag vanaf 09.00 open en de online deuren een uurtje later.

Dit is Erdem
Nog even een korte introductie over de ontwerper die ook bij het Britse koningshuis enorm in de smaak valt. Erdem Moralıoğlu is een Canadees met Turkse roots die in 2005 in Londen zijn eigen modehuis heeft opgericht. Het is niet echt een heel bekende naam bij het grote publiek, maar grote sterren (zoals Marion Cotillard, Emma Stone en Sarah Jessica Parker) lopen met hem weg. 

Britse koningshuis
Ook wordt Kate Middleton regelmatig in een Erdem gespot. En een paar maanden geleden zagen we dat haar toekomstige schoonzus Meghan Markle het merk ook weleens draagt. Ze droeg een bloemenjurk tijdens het huwelijk van een goede vriend van prins Harry.

Bron: H&M/Daily Mail