Ook deze week trok Máxima er weer op uit met haar koninklijke trolleys, want voor elk bezoek hijst ze zich in een nieuw 'kleedje'. De looks waren vooral kleurrijk. Maar welke was favoriet?

Máxima is deze week van maandag tot en met vandaag op VN-bezoek in Nigeria. En zelfs als de koningin uit het vliegtuig stapt, ziet ze er nog charmant uit.

Article continues after the ad

1. Na een lange reis is Máxima even vrolijk als altijd. Ze had voor haar doen een comfortabele outfit aan: een zwarte jas van het Franse modehuis Chloé, met daaronder ballerina's van Salvatore Ferragamo. Wie goed kijkt, ziet trouwens dat de nude schoentjes erg lijken op de tweekleurige slingbacks die Coco Chanel in 1957 op de markt bracht. 

2. Op de tweede dag bezocht de koningin een ziekenhuis. Voor deze gelegenheid koos ze voor een opvallende knalkleur: geel. De jurk is afkomstig van haar favoriete modehuis Natan.

3. Een dag later was geel weer favoriet bij Máxima. Ze koos voor een jurk met zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. Daarboven droeg ze een geel jasje met ballonmouwen van wederom Natan. Een exemplaar dat we overigens al vaker zagen, zoals bij een bezoek aan Normandië in 2014. 

In 2014:

Bron: Modekoninginmaxima.nl