Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van Stella McCartney tot Balenciaga, plateauzolen zijn weer terug!

Na de glitterlaarzen en de waterproof schoenen is het de beurt aan een andere stapper om de straten te veroveren.  De dikke zolen zaten in het verdomhoekje, maar dit seizoen zijn ze in een stoer jasje gestoken. Dus hup de hoogte in met die schoenen! We gaan terug naar de jaren negentig dus.  Extr...

Van Stella McCartney tot Balenciaga, plateauzolen zijn weer terug!

Na de glitterlaarzen en de waterproof schoenen is het de beurt aan een andere stapper om de straten te veroveren.  De dikke zolen zaten in het verdomhoekje, maar dit seizoen zijn ze in een stoer jasje gestoken.

Dus hup de hoogte in met die schoenen! We gaan terug naar de jaren negentig dus. 

Extra centimeters

Amal Clooney, Gwyneth Paltrow en Helena Bonham lopen er al mee weg. Ook op de catwalk kwamen de schoenen, die al gauw voor een centimeter of tien extra zorgen, veelvuldig voorbij. Chloé, Balenciaga (in de vorm van sneakers) en Stella McCartney hebben allemaal een variant. Bij veel designers is het een favoriet.

Hoe te dragen?

De plateauzool is overigens makkelijk te combineren. Ga je voor wat pit dan draag je de schoenen met een jurkje. Maar ga je meer voor stoer dan is het de ideale schoen om te dragen onder flared pants.

Bron: Daily Mail/InStyle Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in