Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trends tijdens New York Fashion Week

De New York Fashion Week zit er op. Terwijl de internationale modewereld zich naar Europa verplaatst, met de aftrap van Londen Fashion Week op donderdag en de modeweken van Milaan en Parijs in het verschiet, zie je hier trends die we spotten in New York. Back to blackZwart is weer helemaal terug ...

Trends tijdens New York Fashion Week

De New York Fashion Week zit er op. Terwijl de internationale modewereld zich naar Europa verplaatst, met de aftrap van Londen Fashion Week op donderdag en de modeweken van Milaan en Parijs in het verschiet, zie je hier trends die we spotten in New York.

Back to black
Zwart is weer helemaal terug van weggeweest, vooral omdat de kleur dit seizoen centraal staat op de rode loper als protest tegen seksuele intimidatie op de werkvloer. Voor zwarte jurken, zwarte broeken en zwarte jasjes: kijk niet verder dan Michael Kors, Tom Ford, Tadashi Shoji of Christian Siriano.

Past perfect
Ralph Lauren stuurde een wit broekpak de catwalk op, een kledingstuk dat geliefd was bij Hillary Clinton en vrouwen op de Grammy’s. Er waren leggings van Philipp Plein en geblokte 1980 yuppy-stijl pakken van Marc Jacobs.