Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kijk, daar houden we van. Win-win. Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand, dan is een shawl altijd goed. De opbrengst van deze vrolijke versie gaat naar Orange Babies.

De zachte katoenen wrap met het Humanoid-kruis print kan je als shawl dragen of als hoofdband bijvoorbeeld in de kleuren flamin, flour, green, lilac, orchid en slate.

Hij kost 39 Euro en wordt exclusief verkocht op shophumanoid.com en in de Humanoidwinkel in Arnhem.

Wat ons betreft gaat 'ie onder de boom. Om te geven óf te krijgen.

En waar gaat dat geld precies heen?

Tanja Oostervink, Directeur Orange Babies: “Met de opbrengst van de ‘Humanoid for Orange Babies wrap’, gaan we nieuwe uniformen kopen voor de kinderen van de Pa Kachele school in Zambia.

Deze school biedt plek aan kansarme en kwetsbare kinderen uit de sloppenwijken rondom Lusaka, de hoofdstad van Zambia. Sommige van de leerlingen hebben zelf hiv, de meesten zijn hun ouders verloren aan het virus.

Orange Babies is Humanoid zeer dankbaar dat ze ons steunt in het bieden van een toekomst voor deze kinderen."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

2018 was voor Givenchy een jaar van uitersten. In maart overleed de oprichter en grote inspirator Hubert de Givenchy, maar in mei glorieerde het modemerk door de jurk der jurken te ontwerpen: De trouwjurk van Meghan voor haar huwelijk met Prins Harry. Ze sluiten het jaar af met een nieuw hoogtepunt:

Op een der meest prestigieuze locaties, Bondstreet in Londen, opende Givenchy onlangs het nieuwe vlaggenschip. En dat is de trip naar Londen absoluut waard, want de boutique is werkelijk een lust voor het oog.

Het pand is gebouwd in twee 18e eeuwse gebouwen en die grandeur voel je op het moment dat je de drempel overstapt.

Vanaf dat moment is het juist de moderne en strakke stijl die opvalt die prettig botst met de klassieke haarden en hoge ramen.

Givenchy verkoopt er hun ready-to-wear collectie, schoenen en avondkleding voor zowel dames als heren.

Daarnaast zullen er periodiek exclusieve collectors item in deze vestiging te liggen zoals deze paarse mini ‘bucket-bag’ die tot 15 december verkrijgbaar is.

165 Bondstreet, Londen is het adres. Als je gaat kerstshoppen; zeker een bezoekje waard.

Bron en beeld: Evening Standard

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in