In de dertig stelt u de vraag uit. In de veertig begint de vraag wel echt te borrelen. In ieder geval, er komt een moment in het leven van elke vrouw wanneer zich afvraagt wordt: kunnen spaghettibandjes nog wel met mijn leeftijd? Of is het nu dan toch tijd dat mijn bovenarmen bedekt blijven? De keuze die u hier maakt is volledig aan u. Maar, ziet u wel eens een prachtige spaghetti-jurk? Koop hem dan alsnog! Ondanks dat de zomervakantie voorbij is, hoeven de spaghettibandjes de kast helemaal niet meer in. In de fall/winter 2016 kunt u namelijk gemakkelijk een shirt onder uw jurk trekken!

Deze comeback trend uit de jaren ’90 kan uw look compleet accentueren. Nog een extra voordeel: het breidt de draagbaarheid uit van uw mouwloze jurken. Een jurk kan met verschillende soorten shirts dragen, waardoor het steeds een ander effect krijgt. hieronder een aantal tips om deze trend toch klassiek te houden:

STREPEN: een effen jurk kunt u een extra accent geven door een strepen shirt eronder te dragen. Dit past altijd en kan niet mis gaan.

Article continues after the ad

 

ZAKELIJK: een zomerjurkje kunt u zakelijk proof maken door er bijvoorbeeld een overhemd eronder te dragen. Zo krijgt u een lieve, maar professionele uitstraling.

 

SATIJN: Wij houden van satijn, jammer genoeg satijn niet altijd van ons. Want elke imperfectie is erdoorheen te zien. Door een shirt eronder te doen, komt het satijn meer tot zijn recht. Een paar goede kousen of boots eronder en u heeft een alledaagse look!

 

COUTURE: vind u deze trend toch iets te losjes? Met een stijvere kwaliteitsjurk krijgt u een luxere uitstraling.

 

Maar een broek onder een jurk? Laten wij die trend nog even uitstellen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren