Deze herfst is een veel gezien modeitem de overkneelaars. Dé laars die zowel casual als chique gedragen kan worden en daardoor voor veel gelegenheden geschikt is. Ze zijn nieuw, hip en ook een beetje provocerend. De overkneelaars had vroeger de associatie met Pretty Woman. Maar met een tweak hier en daar kunt u erbij lopen als een stijlvolle en modieuze vrouw.

OverkneelaarsOverkneelaars

VLNR: Steve Madden, Christian Louboutin, Van den Assem, Floris van Bommel

Article continues after the ad

Een laars met geen of lage hakken hakken, dat kan niet mis gaan! Bent u nieuw met deze trend, dan is dit een makkelijke instapper. Doordat de hak verdwenen is, wordt het super sexy omgetoverd tot een nonchalant chique look.

Overkneelaars

VLNR: L'enfant TerribleAlexander Wang, Jimmy Choo

Combineer de laars eens met bijvoorbeeld een lange trui. De overkneelaars gaat allemaal over balans. Geen korte rokjes, maar een jurk die kort/lang genoeg is om te pronken met de laars zonder teveel blote benen te laten zien. Dit is een eenvoudige, ingetogen stijl waarmee de laars alle aandacht krijgt. Combineer ook los met strak! Zoals een lekkere Scandinavische wintertrui met een donkere spijkerbroek en lichte laarzen.

Zelfs de First Lady Michelle Obama draagt het. Durft u deze trend aan?

Overkneelaars

VLNR: Michelle Obama, Nordstorm, Robert Clergerie