Uw favoriete ‘comfyschoenen’ worden nu écht als cool beschouwd.

Als het gaat om de laatste trends, hebben verpleegkundigen, leraren en tuinierders een grote voorsprong: Crocs maakte namelijk hun debuut op London Fashion Week.

Van Catwalk Crocs

Article continues after the ad

Voor de SS17 (spring summer 2017) collectie besloot Schotse ontwerper Christopher Kane om zijn avent-garde funky vrouwenkleding te combineren met Crocs. De charmes van deze plastic schoen worden opgekrikt door er kleurrijke buttons of kristallen aan te koppelen. Om deze bijzondere keuze nog even duidelijker te maken… Een typisch paar unisex Crocs klompen kosten slechts $35,-.Een paar zwarte Christopher Kane Crocs bewerkt met de kristallen beginnen vanaf $545,-

CrocsNaar Celebrities

Natuurlijk, op de catwalk lijkt het alsof alles kan. Maar, er zijn ook al tal celebrities gespot met Crocs aan hun voeten, in het openbaar, zonder schaamte. Zoals actrice Helen Mirren. Zij schoot haar Crocs aan in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Zij laat haar afkomst zien met het ontwerp van Union Jack. Maar ook de hertogin van Cambridge Kate Middleton hield van de comfortabele voetjes in de buitenlucht. Zij droeg een paar heldere rode Crocs tijdens een training voor een roeiwedstrijd.

Maar alsnog...

Helaas. Ook al worden de Crocs als cool verklaard, zegen podologen nog steeds dat de schoenen niet geschikt zijn om de hele dag te dragen.