Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Topkeuze of een fashion faux pas? Melania Trump draagt een huidkleurige legging

 De 'modepolitie' zat de Amerikaanse first lady flink op de hielen afgelopen week. De reden: een opvallende broek die niet bij iedereen in de smaak viel. Na een bezoek aanIrak om de gestationeerde Amerikaanse troepen te ondersteunen stapte Melania samen met haar man Air force One uit in een groen...

Topkeuze of een fashion faux pas? Melania Trump draagt een huidkleurige legging

 De 'modepolitie' zat de Amerikaanse first lady flink op de hielen afgelopen week. De reden: een opvallende broek die niet bij iedereen in de smaak viel.

Na een bezoek aanIrak om de gestationeerde Amerikaanse troepen te ondersteunen stapte Melania samen met haar man Air force One uit in een groene jas en huidkleurige leren legging.

Huh?

Mensen hadden meteen na het zien van de legging hun mening klaar. Zo zou Melania eruit zien als Buddy Hobbs uit de kerstfilm Elf, te oud worden voor zo'n legging en sommigen vonden het net alsof ze niks droeg onder de jas of die suggestie wilde wekken. 


Laat ze maar kletsen

Melania zelf laat het koud wat mensen van haar looks vinden. Na haar modeflater (tropenhelm) in Afrika heeft ze gezegd dat ze liever heeft dat mensen zich focussen op wat ze doet in plaats van wat ze draagt. 

Bron: USA Today Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in