Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Topcadeau-idee: leuke shawl voor het goede doel

Kijk, daar houden we van. Win-win. Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand, dan is een shawl altijd goed. 25 Procent van de opbrengst van de verkoop van deze vrolijke versie gaat naar Orange Babies. De zachte katoenen wrap met het Humanoid-kruis print kan je als shawl dragen of als hoofdband b...

Topcadeau-idee: leuke shawl voor het goede doel

Kijk, daar houden we van. Win-win. Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand, dan is een shawl altijd goed. 25 Procent van de opbrengst van de verkoop van deze vrolijke versie gaat naar Orange Babies.

De zachte katoenen wrap met het Humanoid-kruis print kan je als shawl dragen of als hoofdband bijvoorbeeld in de kleuren flamin, flour, green, lilac, orchid en slate.

Hij kost 39 Euro en wordt exclusief verkocht op shophumanoid.com en in de Humanoidwinkel in Arnhem.

Wat ons betreft gaat 'ie onder de boom. Om te geven óf te krijgen.

En waar gaat dat geld precies heen?

Tanja Oostervink, Directeur Orange Babies: “Met de opbrengst van de ‘Humanoid for Orange Babies wrap’, gaan we nieuwe uniformen kopen voor de kinderen van de Pa Kachele school in Zambia.

Deze school biedt plek aan kansarme en kwetsbare kinderen uit de sloppenwijken rondom Lusaka, de hoofdstad van Zambia. Sommige van de leerlingen hebben zelf hiv, de meesten zijn hun ouders verloren aan het virus.

Orange Babies is Humanoid zeer dankbaar dat ze ons steunt in het bieden van een toekomst voor deze kinderen."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in