Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Terugblik: Charlotte Gainsbourg rockt de opening van Cannes

De Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg (47) heeft dinsdagavond samen met de Spaanse acteur Javier Bardem het filmfestival van Cannes geopend. Ze schitterde in een jurk met zebramotief van het Franse label Saint Laurent ontworpen door Anthony Vaccarello én maakte indruk met haar rockka...

Terugblik: Charlotte Gainsbourg rockt de opening van Cannes

De Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg (47) heeft dinsdagavond samen met de Spaanse acteur Javier Bardem het filmfestival van Cannes geopend. Ze schitterde in een jurk met zebramotief van het Franse label Saint Laurent ontworpen door Anthony Vaccarello én maakte indruk met haar rockkapsel. 

De look van de dochter van Serge Gainsbourg en Jane Birkin was androgeen en ook mysterieus te noemen. Haar visie op glamour is zeker gedurfd. 

Juwelen van Maison Boucheron

Charlotte ging op de Franse tour, want ze completeerde haar jurk van Saint Laurent met juwelen van de eveneens Franse juwelier Maison Boucheron. Ze droeg ringen die waren uitgevoerd in witgoud en voorzien van diamanten. Ook droeg ze bijpassende armbanden van het Franse label.