Madonna, een onovertroffen pop-icoon die zowel de muziek- als de modewereld veranderde, wordt zestig jaar. Een leeftijd die haar niets zegt, gezien haar looks.

Zij is hét bewijs dat zestig slechts een getal is.

De cone bra

De zangeres voelt zich jong en draagt daarom ook nog steeds vaak (wat sommigen een tikkeltje gewaagd kunnen vinden) opvallende kleding die soms niet veel aan de verbeelding overlaat.

Madonna zou bij wijze van spreken zo weer haar beroemde cone bra uit de kast kunnen trekken. Dat deed ze overigens in 2012 nogmaals op 54-jarige leeftijd.

Article continues after the ad

Netkousen en korte rokjes

Vanaf de jaren tachtig tot nu: Madonna inspireert en verrast iedereen nog steeds met haar kledingkeuze. Zo is ze vaak van top tot teen prachtig gehuld in couture, maar kan ze er ook als een schoolmeisje uitzien.

Korte rokjes, gaten in de kleding, strakke leren leggings, netkousen of heel korte shorts. Madonna draagt het allemaal. Ze kan het nog hebben ook!

De eeuwige jeugd

Hoe doet ze dat toch? Madonna ziet er nog steeds jeugdig uit en menig vrouw is jaloers op haar strakke lijf. Zijn het goede genen, is het botox en fillers, gezond eten of toch sporten tot ze erbij neervalt?

De zangeres verklapte eerder via Instagram dat ze zweert bij facials, vooral degene waar ze haar gezicht met een vork bewerken. En ja, uiteraard heeft ze de natuur een handje geholpen.

Groenten en granen

Daarnaast eet ze ontzettend gezond. Ze houdt zich aan haar macrobiotisch dieet dat de groei van (goede) bacteriën in haar darmen aanmoedigt.

Ze heeft een persoonlijke kok die onlangs haar 'diner' onthulde: 'Madonna eet een combinatie van volle granen, groenten en zeewier met miso (een soort pasta van soja en rijst).

In the gym

En sporten is ook een 'hobby' van Madonna. Zo opent ze de ene na de andere sportschool, maar is ze er dus zelf ook graag en vaak te vinden. Ze traint (schrik niet) 5 uur per dag met een personal trainer. En wij maar denken dat anderhalf uur per dag al lang is.

"Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn lijf. Ik ben niet geboren met het lichaam van Gisele Bündchen, dus ik moet ervoor werken", zei ze eerder in een interview met  ET Canada.

Nou, het resultaat mag er zijn!

Bron: Mirror/The Sun/Instagram Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in