Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sparkle, sparkle: metallic is de grootse trend voor de feestdagen

Nog een paar weken en dan zitten we weer in ons mooiste outfit aan het kerstdiner. Ga je voor goud of pailletten? Of durf je je te wagen aan de laatste trend: metallic. Ja, alles moet lekker glimmen. Dus voor wie durft, lekker uitpakken met Kerstmis. Shine and sparkle Je kunt subtiel kiezen voor ...

Sparkle, sparkle: metallic is de grootse trend voor de feestdagen

Nog een paar weken en dan zitten we weer in ons mooiste outfit aan het kerstdiner. Ga je voor goud of pailletten? Of durf je je te wagen aan de laatste trend: metallic. Ja, alles moet lekker glimmen.

Dus voor wie durft, lekker uitpakken met Kerstmis.

Shine and sparkle

Je kunt subtiel kiezen voor een metallic clutch of handtas, maar ook lekker losgaan met een glanzende rok of pantalon. Of wat dacht je van metallic enkellaarsjes onder een goede jeans? Alles is mogelijk.

Glansje

Voor wie door de glanzende bos de bomen niet meer ziet een leuk lijstje met items die het vast goed doen tijdens de feestdagen. Om te beginnen met een leuke jurk van de ietwat goedkopere lijn van Victoria Beckham.

Christopher Kane € 895

Victoria by Victoria Beckham € 315

Metallic blouse Zara  49,95

Metallic blazer Anine Bing € 319

Ralph Lauren kokerjurk met plooidetail en metallic finish € 229

Metallic pantalon Zara € 49,95

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in