Karl Lagerfeld weet als geen ander hoe hij relevant blijft: werk samen met de nieuwe generatie. Vandaar dat het ons ook niet verbaasde dat we begin 2018 wat geroezemoes hoorden over een samenwerking tussen hét model van het moment: Kaia Gerber.

De dochter van Cindy Crawford heeft het niet van een vreemde.

De modekeizer en de  influencer presenteren nu hun eerste samenwerking, simpelweg: Karl Lagerfeld x Kaia. Lagerfeld fotografeerde de campagne zelf.

De klassieke stijl van Lagerfeld krijgt wat frisse en zomerse invloeden door de Amerikaanse relaxtheid van de Westkust waar Gerber vandaan komt.

Article continues after the ad

Lagerfeld hoopt waarschijnlijk op het zelfde effect als dat Tommy Hilfiger sorteerde met zijn samenwerking met topmodel Gigi Hadid. Hij zag het verkeer naar zijn website tijdelijk vernegenvoudigen na de lancering.

We zijn benieuwd of Kaia’s volgers (zo’n 3,7 miljoen op Instagram) ook voor zo’n effect zorgen. Moederliefs 3,4 miljoen volgers helpen vast ook een beetje mee.

Shoppen? Dat kan via karl.com, zo is hij dan ook wel weer.

Bron: Vogue UK. Beeld: Karl Lagerfeld

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in