In welke jurk Meghan Markle gaat trouwen is natuurlijk top secret. Toch zijn er een aantal schetsen van de mogelijke bruidsjapon gelekt. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. 

Het gaat om drie schetsen van de Israëlische designer Inbal Dror.

Met lange mouwen
Het modehuis heeft de geruchten bevestigd. "We hebben inderdaad een aanvraag van de koninklijke familie ontvangen om een schets te sturen. Helaas is het geheim en kan ik er verder niets meer over zeggen", zegt een woordvoerder van het merk. Op de schetsen zijn drie jurken met lange mouwen (dat is traditie) te zien. Ook de trouwjurk Kate Middleton, ontworpen door modehuis Alexander McQueen, had lange mouwen.

Koninklijk prijskaartje
Voor een jurk van Dror betaal je overigens gemiddeld zo'n kleine 9.000 duizend euro, een koopje als je het vergelijkt met de bruidsjapon van Kate. Die kostte volgens bronnen bijna een half miljoen euro. Overigens betekenen de uitgelekte schetsen nog helemaal niks, want het kan zomaar zijn dat Meghan uiteindelijk een heel andere ontwerper kiest. Toch hebben we stiekem nu wel een beetje een idee gekregen van haar smaak.

Bron: TMZ
Beeld: Hollandse Hoogte

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel