Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sale-alert: 5 x prachtige designerparels voor minder

De sale is overal losgebarsten en dat is fijn, want heel veel luxe webshops 'strooien' nu met fikse kortingen op prachtige designer-items. Dit is dus hét moment om een beautiful Balenciaga of een mooie Max Mara te scoren. Wij zetten vijf feestelijke prijsdalers op een rij. 1. Victoria Beckham De ...

Sale-alert: 5 x prachtige designerparels voor minder

De sale is overal losgebarsten en dat is fijn, want heel veel luxe webshops 'strooien' nu met fikse kortingen op prachtige designer-items. Dit is dus hét moment om een beautiful Balenciaga of een mooie Max Mara te scoren.

Wij zetten vijf feestelijke prijsdalers op een rij.

1. Victoria Beckham

De trend van dit najaar is de ruit. Deze maxi skirt van Victoria Beckham is via net-a-porter te koop van €1140 voor € 798.

2. Jimmy Choo

Glitterpumps (8,5 cm hak) van Jimmy Choo van € 525 voor € 367. Je koopt ze via de webshop Mytheresa.

3. Calvin Klein

Small Leather Bucket Bag Tote van Calvin Klein van € 1399 voor 699. Te koop via Stylebop.

4. L.K. Bennett

Abigail mouwloze midi-jurk van zijde met plissé van L.K. Bennett in lipstick rood van € 350 voor € 175. De japon vind je in de webshop van de Bijenkorf.

5. Alix The Label

Getailleerde blazer met dierenprint van het Nederlandse merk Alix The Label van €189,90 voor € 132,93. Te koop via de Bijenkorf.

Bron: Nouveau Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in