Voor wie deze zomer (weer) naar Ibiza gaat, kan ook haar modeslag slaan bij Dior. Het Franse modehuis is met een heuse pop-up store neergestreken op één van de mooiste eilanden van Europa.

Dit is dé plek om je summer (swim)wear te scoren!

Article continues after the ad

Dior takes Ibiza 

De winkel is sinds 3 juni open en zal de gehele zomer (tot 30 september) op het eiland vertoeven. In de boutique hangt zowel de vrouwenlijn van Maria Grazia als de mannelijke ready-to-wear lijn van Kim Jones. In het geval van laatstgenoemde zal ook de Beachwear capsule te koop zijn, met zwembroeken en zomerse shirts in retroprints. Handig!

Naast de lijn van Maria Grazia en Kim Jones biedt Dior ook gouwe ouwe, zoals de Lady Dior Bag en de Dior Book Tote. Ken je klassiekers! In de boutique spot je een fijne mix tussen iconische Dior-items en de zomerse Dioriviera-collectie vormen, waarin strepen centraal staan. Streepje voor met Dior, hebberigmakend!

Pop-up stores 

De boutique in de Marina van Ibiza is overigens niet de enige pop-up store van het Franse modehuis. Er zijn ook tijdelijke winkels in Porto Cervo, Forte dei Marmi en Mykonos geopend. Dus, mocht je Ibiza zat zijn kun je ook naar één van de eerder genoemde vakantiebestemmingen. 

Beeld: Dior, Kristen Pelou

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in