Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtvideo: Dolce & Gabbana op hun best

De nieuwste show die Domenico Dolce en Stefano Gabbana eind juli presenteerden was echt een párel om te zien. Daarom kijken we er graag nog even naar. Uitbundige kleuren, flamboyante jurken en bijzondere modellen, het was er allemaal. Met deze video kijken we nog even terug naar de hoogtepunten. ...

Prachtvideo: Dolce & Gabbana op hun best

De nieuwste show die Domenico Dolce en Stefano Gabbana eind juli presenteerden was echt een párel om te zien. Daarom kijken we er graag nog even naar. Uitbundige kleuren, flamboyante jurken en bijzondere modellen, het was er allemaal.

Met deze video kijken we nog even terug naar de hoogtepunten. Let ook even op de verscheidenheid van modellen. Jong, oud, slank, volslank en natuurlijk was muze Naomi Campbell ook van de partij.

De modeshow was geïnspireerd op één van de meest beroemde historische romans van Italië: The Betrothed (de verloofden) van Allessandro Manzoni. Het Comomeer diende als prachtige achtergrond.

Droom maar even mee:

Beeld: Screenshot uit de video.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in