Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig: dit badpak willen we allemaal wel hebben!

Het Franse lingerie- en badmodemerk Eres heeft zijn eerste capsulecollectie in samenwerking met het Italiaanse merk The Attico uitgebracht. En de creaties zijn prachtig. De collectie bestaat uit een lila bustier zwempak met strik en een tweekleurige bikini in rood en fuchsia, een typische kleuren...

Prachtig: dit badpak willen we allemaal wel hebben!

Het Franse lingerie- en badmodemerk Eres heeft zijn eerste capsulecollectie in samenwerking met het Italiaanse merk The Attico uitgebracht. En de creaties zijn prachtig.

De collectie bestaat uit een lila bustier zwempak met strik en een tweekleurige bikini in rood en fuchsia, een typische kleurencombinatie van The Attico.

Italiaanse vakanties 

"Deze nieuwe silhouetten weerspiegelen de glamour van de foto's van Slim Aarons (hij was een Amerikaanse fotograaf die socialites, jetsetters en celebrities vastlegde, red.) en Italiaanse vakanties," zo meldt Eres in een persbericht. 

Bijzondere bijnaam

Leuk detail, de collectie heeft als bijnaam 'Juli, de liefde die ik voor je voel'.

Beelden uit Italië 

Bekijk hieronder de beelden die zijn geschoten in Italië. Er werd gefotografeerd op twee plekken: aan de kustzijde van Marechiaro in Napels en bij de neo-klassieke plaats Villa Doria d’Angri.