Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig: Chanel tovert Grand Palais weer om voor PWF 2019

De Paris Fashion Week draait deze week op volle toeren en een absoluut hoogtepunt vinden wij altijd de Haute Couture show  van Chanel. Sinds het modehuis zich ontfermd heeft over het Grand Palais, zijn ze verzekerd van een absolute tóplocatie. Voor de 2019 Spring-Summer Haute Couture collectie we...

Prachtig: Chanel tovert Grand Palais weer om voor PWF 2019

De Paris Fashion Week draait deze week op volle toeren en een absoluut hoogtepunt vinden wij altijd de Haute Couture show  van Chanel. Sinds het modehuis zich ontfermd heeft over het Grand Palais, zijn ze verzekerd van een absolute tóplocatie.

Voor de 2019 Spring-Summer Haute Couture collectie werd het Parijse pronkstuk omgetoverd tot luxe villa. Je waant je aan de Franse Rivièra.

De voorjaar/zomercollectie van 2019 zelf staat bol van franje.

Maar er zijn ook veel knipogen en verwijzingen naar de stijl van Coco Chanel.

Natuurlijk liep Kaia Gerber, de dochter van Cindy Crawford, ook mee in Parijs. Ze heeft warme banden met Karl Lagerfeld.

Lees ook: Slim! Karl Lagerfeld presenteert samenwerking met Kaia Gerber

Intussen heeft het Franse modehuis al een aardige reputatie opgebouwd wat betreft het aankleden van de locatie voor hun shows:

De Métiers d'Art show in het Metropolitan Museum of Art in New York

Het strand in het Grand Palais voor spring/summer 2019 ready to wear.

Eerdere show in 2017.

De Paris Fashion Week duurt nog twee dagen, tot en met 24 januari, dus er komt vast nog veel meer moois voorbij!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in