Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Paris Fashion Week: het wordt tobben op de fiets

Verrukkelijk, Paris Fashion Week is van start gegaan. En de kick-off van Maurizio Galante was wonderschoon, al wordt navolging wel een uitdaging, deze herfst. Duidelijk was dat haute couture liefhebbers voor het najaar en de winter hoeden, mutsen en oorwarmers kunnen vergeten. Wie er in stijl bij...

Paris Fashion Week: het wordt tobben op de fiets

Verrukkelijk, Paris Fashion Week is van start gegaan. En de kick-off van Maurizio Galante was wonderschoon, al wordt navolging wel een uitdaging, deze herfst.

Duidelijk was dat haute couture liefhebbers voor het najaar en de winter hoeden, mutsen en oorwarmers kunnen vergeten. Wie er in stijl bij wilt lopen, tooit zich volgens Frans-Italiaanse Galante met sieraden die om het gezicht worden gedragen.

Superlicht, gemaakt van riet en stro, ware kunstwerkjes die de uitstraling van een religieus icoon geven. Wellicht wat minder praktisch bij windkracht zes of op de fiets, maar beeldig voor een feest en bovendien uitermate Instagrammable.

Hij leverde ook bescheidener ogende aureooltjes af, voor een door-de-weekse dag, vermoedelijk. 

Originele headwear is een typisch kenmerk van Galante, die vorig jaar zijn modellen met bloemenkettingen die aan hun oren hingen de catwalk opstuurde en dat hoogstandje met de huidige collectie ruimschoots overtrof. 

Paris Fashion Week duurt tot 4 juli 2019. Dagelijks praten we je bij over al het moois, de front row-perikelen en de vondsten waarbij we diplomatiek 'heel interessant' zeggen.  

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in