Hoog bezoek bij de show van Stella McCartney tijdens Paris Fashion Week: niemand minder dan Oprah Winfrey nam daar front row plaats.

Oprah is niet bepaald een van de vaste gezichten op fashion week (en iemand die zich sowieso niet héél vaak meer laat zien), maar ze maakte voor Stella graag een uitzondering. Heel gek is dat niet: de dochter van Paul kleedde Oprah vorig jaar nog zo prachtig voor de royal wedding.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karlie Kloss, Edward Enninful and Oprah at Stella McCartney show

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Ook het feit dat Stella met haar show een goed doel steunt, zou Oprah hebben aangesproken. Haar jurken uit deze collectie zijn gemaakt van duurzaam viscose, vintage-stoffen uit eerdere designs van de ontwerper en oude T-shirts. Via social media roept ze op om te doneren aan de non-profit Canopy.

Bij de royal wedding

Of Oprah dat al gedaan heeft, is nog niet bekend. Maar haar aanwezigheid alleen al zorgt voor veel aandacht voor de show én de achterliggende gedachte. 

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in