Werk van Philippe Vogelenzang en Bas Kosters. 

MOAM, een multidisciplinair platform voor ontwerpers, heeft een boek uitgebracht. Met MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam wil het platform een ode brengen aan de hedendaagse Nederlandse creatieve industrie. Het is een naslagwerk vol mode, kunst en
fotografie. 

In samenwerking met uitgever MENDO heeft MOAM meer dan 150 creatieven geselecteerd die meewerkten aan het boek. Naast reeds bestaand MOAM-beeld is er voor het boek ook nieuw werk gemaakt.

Zowel iconische namen als jonge talenten tonen hun visie op de hedendaagse creatieve cultuur in Amsterdam en Nederland.

Article continues after the ad

Van tot Claes Iversen tot Jan Taminiau

Het boek toont nieuw werk van én met onder anderen Claes Iversen, Daan Roosegaarde, Daily Paper, David Laport, G-Star RAW, Iris van Herpen, Jan Taminiau, Jimmy Nelson, Koos Breukel, Maarten Spruyt, Marc de Groot, Paul Bellaart, Philippe Vogelenzang, Piet Hein Eek, Piet Paris, Rijksmuseum, Sophie van der Perre, The New Originals en Valentina Vos.

 

Talentontwikkeling

MOAM is opgericht door Martijn Nekoui in 2013 en focust zich op kennisverbreding en talentontwikkeling. Creatieve vrijheid en Nederlands cultureel erfgoed staan naar eigen zeggen centraal bij het platform.

Het boek van MOAM kost € 50,-. en is te koop in de winkel en via mendo.nl.  

Beeld: moam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in