Een handtas is een intiem item. Van onze moeder kregen we dan ook mee om altijd eerst netjes te vragen of we iets uit haar tas mocht pakken. Tuurlijk mocht dat. Zij had geen geheimen in haar tas, maar nu we zelf ouder zijn weten we dat een vrouw haar handtas een éigen plekje is. Daarom ben ik ook extra enthousiast over de samenwerking tussen het Britse luxemerk L.K.Bennett en de kunstenares Boyarde Messenger. Hun op pop-art geïnspireerde collectie lederen alfabetstickers is dé manier om uw handtas of andere lederen accessoires te personaliseren. Deze collectie wordt gelanceerd op 9 november 2016.

Kent u Boyarde nog niet? Zij omschrijft haar schilderstijl als ‘painting on everything but paper’. Trouw blijvend aan haar stijl, was het oorspronkelijke plan om de exclusief voor L.K.Bennett ontworpen letters direct met de hand op de tas te schilderen. Door de enorme vraag is het concept echter een beetje aangepast. Nu zijn het luxe lederen applicaties, waardoor iedereen een gepersonaliseerd accessoire kan creëren.

Article continues after the ad

Het vrouwelijke Britse merk

Het Britse merk L.K.Bennett, dat in 1990 in Londen is opgericht, is een toegankelijk, luxe modemerk met elegante en vakkundig gemaakte schoenen, ready-to-wear, tassen en accessoires die alle ontworpen worden op het hoofdkantoor in Shoreditch. De ultiem vrouwelijke signatuur van het merk uit zich in de opvallende collecties met kleuren en prints uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit.

De Pop Art kunstenares
Boyarde is een internationaal geprezen Britse kunstenares, wier werk bekend is vanwege het met de hand beschilderen van ‘ongewone doeken’, variërend van vrouwenlichamen tot luxe fashion-accessoires. Van op maat gemaakte kunstwerken op geliefde items van haar cliënten  tot de lancering van haar eigen designproducten. Al haar werk wordt gekenmerkt door haar eigen pop-art stijl.

LKBxBoyarde bestaat uit een collectie lederen stickers van A tot Z, deze kosten €25 per letter.