Wat kant al niet met een jurk kan doen. Er is weinig dat een avondjurk meer stijl geeft dan handgeweven patronen in een delicate, soepel vallende stof. Bij Olvi’s begrijpen ze dat maar al te goed. Hun nieuwe collectie Infinity is een lust voor het oog.

Olvi's nieuwe Infinity-collectie is geïnspireerd op de slanke en luxueuze Art Deco-beweging. Creatief gecombineerde bloemenpatronen, rondingen en slanke, strakke lijnen.

Article continues after the ad

Je stapt in het tijdperk van Art Deco en naarmate deze herontdekte stijl de grenzen van de oneindigheid bereikt, schitteren speelse elementen met een glinstering van goud, kant en tule door de stof heen. Echt, deze avondjurken vervelen nooit. Dit zijn onze drie favorieten van de nieuwe collectie:

Ga je liever voor een korter model, dan is deze kleurrijke jurk zowel speels als stijlvol. Draag er een pump met karakter onder en je look is compleet. Mooi voor de nazomer.

Klassiek en stijlvol met enorm veel detail in de jurk. In de categorie ‘altijd goed’ en ‘tijdloze klassieker’.

Je moet het wel durven, maar als je het ook qua lijn kan hebben, is deze outfit oogverblindend. Staat garant voor veel complimenten. Práchtig.

Verder kijken naar Olvi's collectie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in