Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Netflix-tip: De wereld van Chanel door de ogen van Karl Lagerfeld

Netflix zet op 21 december een mooie reeks online waar menig modehart sneller van gaat kloppen: 7 Days Out. Een serie waarin iemand uit de sport-, mode- of entertainmentwereld een week lang gevolgd wordt. In de eerste aflevering is het de beurt aan de 85-jarige Karl Lagerfeld. Achter de schermen ...

Netflix-tip: De wereld van Chanel door de ogen van Karl Lagerfeld

Netflix zet op 21 december een mooie reeks online waar menig modehart sneller van gaat kloppen: 7 Days Out. Een serie waarin iemand uit de sport-, mode- of entertainmentwereld een week lang gevolgd wordt.

In de eerste aflevering is het de beurt aan de 85-jarige Karl Lagerfeld.

Achter de schermen

De grote designer achter Chanel wordt gevolgd in de hectische periode waarin hij de Chanel coutureshow voor de lente voorbereidt. Een uniek kijkje in de (mode)keuken van Karl dus. 

Grand Palais

Er is onder meer gefilmd in de persoonlijke studio van Lagerfeld in Parijs, in de ateliers van Chanel en achter de schermen van de modeshow in het Grand Palais. De documentaire is geregisseerd door Andrew Rossi, bekend van zijn documentaire over de voorbereidingen van het Met Gala: The First Monday in May. Rossi kreeg van Karl voor 7 Days Out carte blanche. Dat belooft wat!

Bron: WWD Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in