Naomi Campbell gaat richting de vijftig, maar is nog steeds een veelgevraagd model. En terecht, want wat straalt die vrouw een kracht uit. Niet zo gek dus dat H&M haar strikte voor de nieuwste najaarscollectie.

De bijpassende video - waarin we zien dat Naomi haar lange manen heeft verruild voor een kort kapsel - is zojuist online verschenen. Het topmodel neemt ons mee op een 'modetrip' door Tokyo.

Absolute favoriet volgens Naomi
"Tokyo is één van mijn favoriete plekken. In de campagnefilm draag ik een double breasted pak wat absoluut mijn favoriet van de collectie is. Persoonlijk zou ik het precies zo dragen en stylen - de blazer dichtgeknoopt, maar wel zo dat je net nog een stukje huid ziet. Een goede balans tussen vrouwelijk en masculine", zo vertelt Naomi.

 

The squad hits Tokyo. #HMFallFashion

Een bericht gedeeld door H&M (@hm) op

Bekijk hieronder nog een aantal items uit de nieuwe najaarscollectie van H&M:

 

Anita Willemars, coördinator Mode: “Deze lente wordt een vrolijke en kleurrijk modeseizoen, met grote bloemenprints, regenboogfranjes en transparant plastic. Zoals altijd in de mode, kun je meerdere kanten op”.

Franjes maken het leven wat zwieriger, dus het belooft een vrolijke zomer worden, nu de franjes overal in de mode opduiken. Zaten vroeger franjes voornamelijk aan je cocktail jurk, dit seizoen zie je de franjes overal en dus juist ook overdag.

Kleuren: alles

Zo draag je het: draag de franjes overdag bijvoorbeeld op een witte blouse 

Kleuren: alles

Als je één item wil: tas met lange franjes

Beeld: Dolce & Gabbana Fall/Winter 2018.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

We moeten er nu nog niet aan denken, maar Chanel is alweer helemaal klaar voor de winter. Voor de wintercollectie van 2018/2019 kiest Karl lagerfeld voor actrice Margot Robbie. Een slimme keuze, want waar kennen we haar ook alweer van?

Karl Lagerfeld heeft de Academy Award genomineerde actrice Margot Robbie, een ambassadeur van het huis, gekozen om het gezicht te worden van de campagne voor CHANEL's eerste Coco Neige-collectie, ontworpen door de couturier voor de winter 2018/19.

Robbie speelde de gevallen wintersportster Tonya Harding in de succesvolle, biografische film I, Tonya. Daar ligt dus zeker een goede link naar winter.

De collectie

CHANEL's Coco Neige is helemaal gewijd aan wintersport, de sneeuw en après-ski.

Technisch hoogstaand, goed draagbaar, maar met de onmiskenbare klasse van Chanel. Vanaf juli 2018 in de winkel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Chanel