Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modeadvies van Victoria Beckham? Kost je twee dollar!

De modefanaten die door Central Park in New York liepen konden hun geluk niet op: de geluksvogels konden stijladvies vragen aan Victoria Beckham. Nou ja, via een iPad dan. Maar toch.  Het advies was alleen niet gratis. Je moest er zo'n twee dollar (1,70 euro) voor betalen. Maar ja, dan heb je ook...

Modeadvies van Victoria Beckham? Kost je twee dollar!

De modefanaten die door Central Park in New York liepen konden hun geluk niet op: de geluksvogels konden stijladvies vragen aan Victoria Beckham. Nou ja, via een iPad dan. Maar toch. 

Het advies was alleen niet gratis. Je moest er zo'n twee dollar (1,70 euro) voor betalen. Maar ja, dan heb je ook wat. Zo komen we te weten dat witte broeken echt altijd kunnen, zolang de zon schijnt. En dat de culotte helemaal je van het is in combinatie met een lange laars deze winter. 

Naar een goed doel
De actie werd op poten gezet voor Derek Does Stuff With a Friend, een online programma van Derek Blasberg die werkt voor het Amerikaanse blad Vanity Fair. Overigens gaat het opgebrachte geld naar UNAIDS, waar Victoria Beckham ambassadrice van is. 

Bron: Vanity Fair
Beeld: Hollandse Hoogte