Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Nieuw atelier van Máxima's couturier

Wij gaan binnenkort zeker weer eens richting de Belgische hoofdstad. Natan heeft namelijk een prachtig nieuw naaiatelier geopend op het Place Georges Brugmann in Brussel.  Edouard Vermeulen is één van Koningin Máxima's favoriete ontwerpers en niet voor niets. Zijn creaties zijn oogstrelend en sti...

Zien: Nieuw atelier van Máxima's couturier

Wij gaan binnenkort zeker weer eens richting de Belgische hoofdstad. Natan heeft namelijk een prachtig nieuw naaiatelier geopend op het Place Georges Brugmann in Brussel. 

Edouard Vermeulen is één van Koningin Máxima's favoriete ontwerpers en niet voor niets. Zijn creaties zijn oogstrelend en stijlvol, vaak met een creatieve, speelse knipoog.

Lees ook: Máxima en Natan: a match made in heaven

Atelier II

Het atelier is volledig toegewijd aan kennis en vakmanschap. Met onbevlekte muren, hoge gegoten plafonds en een knisperend parket geeft Atelier II je het gevoel dat je een andere, stijlvolle wereld in stapt.

In de vijf verschillende ruimtes, werken de naaisters van het prestigieuze Belgische modehuis aan collectors items, single pieces en exclusives voor de verschillende lijnen van Natan.

Atelier II is voor iedereen toegankelijk.

Vermeulen plaatst naaisters op een voetstuk

"Mijn wens is om onze kennis en ons Belgisch vakmanschap zichtbaar en vooral toegankelijk te maken. Daarnaast is het verlangen ook om mijn naaisters die me al jaren trouw zijn op een voetstuk te plaatsen" aldus Edouard, oprichter van NATAN.

Over Natan

In 1983 huurde Edouard Vermeulen - destijds interieurontwerper - een ruimte in het Maison aan Avenue Louise te Brussel om er zijn binnenhuisontwerpen tentoon te stellen.

In datzelfde jaar nam hij het modehuis over en hernoemde het tot NATAN. De afgelopen jaren is het merk uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische modelandschap. Atelier II aan de Place Georges Brugmann is daar weer een bevestiging van.

Práchtig!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in