David Laport (32) opent vanavond de Amsterdam Fashion Week 2018. Toute modelievend Nederland mag zich vergapen aan zo’n 28 creaties van deze veelbelovende Zeeuwse designer die Nouveau’s covervrouw Wende Snijders ook al prachtig in het pak stak.

Sterker nog, op álle foto’s van het bijzonder persoonlijke interview dat Maria Goos met Wende had, draagt de zangeres kleding van Laport. Kijk maar even mee:

More content below the advertising

Op de cover straalt de zangeres in de jurk waar door fotograaf Anne Timmer deze mooie close-up van gemaakt is. De jurk heeft de speelsheid waar David Laport om geroemd wordt.

De broek is strak ontworpen, maar de top is weer frivool. Een mooi contrast.

 

Onze favoriet? Het gele broekpak. 

En zo te zien is Wende er ook dol op, zij plaatste dit bericht vorige week op Twitter na het zien van de foto's in Nouveau:

 

Deze glansrijke creatie doet Wende stralen.

Opening Amsterdam Fashion Week

David staat bekend om zijn frisse en vrolijke signatuur, dus dat belooft wat vanavond. Om 21:00 start zijn show in de speciale AFW tent op het Museumplein.

Geen invite? Geen nood, op de zijkant van de tent is een méterslange videowand gemaakt waarop je de show kan volgen en Nouveau’s hoofdredacteur Claudia is natuurlijk aanwezig. Volg op Instagram haar stories voor beeld van achter de schermen.

Interview Wende Snijders in nieuwste Nouveau

Benieuwd naar het mooie persoonlijke interview van Maria Goos met Wende? Nouveau ligt nú in de winkel.

Beeld: Anne Timmer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Na Parijs en New York was deze week Londen aan de beurt voor de London Fashion Week. Wat opviel? Kleurrijke mode op de catwalk en een finale bij Michael Kors waar we maar niet uitgepraat over raken!

1. Hoogtepunt op hoogtepunt bij Marc Jacobs

We wilde een paar topstukken uit de Marc Jacobs show laten zien, maar ze bléven maar komen. Bekijk de video met prachtige creaties om niets te missen.

More content below the advertising

2. Jamie Wei Huang op toplocatie

Het 'London based' modemerk wint wat ons betreft de prijs voor de beste locatie. Het traditionele Garden Museum contrasteert geweldig met de bonte kleuren en creaties uit de Fall/wintercollectie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syed Mahmood (@syedmahmood) op

3. Barry Manilow sluit show Michael Kors af.

Ja, je ziet hier inderdaad topmodel Bella Hadid een dansje maken op Copacabana met Barry Manilow. Wie dit mogelijk maakte? Michael Kors, het was de finale der finales! Gelukkig waren er genoeg fashionista's om dit op de gevoelige plaat vast te leggen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mesmerising finale for Michael Kors with Barry Manilow singing Copacabana & dancing with Bella Haddid.

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanaf 7 maart zijn de creaties van de couturier van Máxima ook voor jou verkrijgbaar. Niet seizoensgebonden, maar tijdloos, voor vrouwen die veel reizen en zich willen hullen in stijlvolle basics.

TAMINIAU, zoals deze eerste lijn heet, bestaat uit 40 stuks die maandelijks worden aangevuld met nieuwe creaties die online verkrijgbaar zijn.

More content below the advertising

Ontwerper Jan Taminiau: 'Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de "Wardrobe" die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar  garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw.

De couturier nam zijn Haute Couture-creaties als bron van inspiratie en stak ze in een modern en draagbaar jasje.

Signature pieces uit de collectie zijn jasjes met brede revers, gilets en wikkeljurken. Daar willen wij er maar wat graag een paar van in de kast hangen!

De collectie is vanaf maart 2019 te koop op jantaminiau.com en in een tijdelijke TAMINIAU-flagshipstore van maart tot en met april op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. Prijzen variëren van 300 tot 1800 euro.

Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in