Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wauw! Lacoste wijzigt logo voor het goede doel

Lacoste geeft in limited oplage een aantal shirts uit met niet de bekende krokodil als logo, maar een bedreigde diersoort. Bijzonder! Er zijn 10 verschillende: Tennisser René Lacoste kwam aan zijn bijnaam 'De krokodil' door zijn vasthoudendheid op het veld. Dat vormt de basis van het logo dat het...

Wauw! Lacoste wijzigt logo voor het goede doel

Lacoste geeft in limited oplage een aantal shirts uit met niet de bekende krokodil als logo, maar een bedreigde diersoort. Bijzonder! Er zijn 10 verschillende:

Tennisser René Lacoste kwam aan zijn bijnaam 'De krokodil' door zijn vasthoudendheid op het veld. Dat vormt de basis van het logo dat het wereldberoemde modehuis nog steeds draagt.

Beperkte oplage

Die wereldberoemde krokodil vervangen?! Dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Ze slaan de handen ineen met de International Union for Conservation of Nature (IUCN). De witte polo's dragen als logo één van de 10 meest bedreigde diersoorten.

Het aantal shirts is even groot als het aantal van de dieren die nog in leven zijn op de wereld.

Bijzonder en confronterend, want de shirts vliegen werkelijk de winkel uit en zijn bijna uitverkocht. Laten we hopen dat het met de dieren minder snel gaat.

Een deel van de opbrengst gaat naar het Save Our Species programma van het IUCN.