Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nog één maandje wachten op de nieuwe Fendi boetiek

De P.C. Hooftstraat is deze zomer weer een paar luxe boetieks rijker. Eerder dit jaar openden er al een vestiging van Isabel Marant  en we kunnen godzijdank nu ook ons pumplievende hart ophalen bij Christian Louboutin. 7 Juli komt daar nog een pareltje bij: Fendi. Voor zowel de accessoires, manne...

Nog één maandje wachten op de nieuwe Fendi boetiek

De P.C. Hooftstraat is deze zomer weer een paar luxe boetieks rijker. Eerder dit jaar openden er al een vestiging van Isabel Marant  en we kunnen godzijdank nu ook ons pumplievende hart ophalen bij Christian Louboutin. 7 Juli komt daar nog een pareltje bij: Fendi.

Voor zowel de accessoires, mannen- als de vrouwencollectie is ruimte in het twee verdiepingen tellende pand. En alleen al voor die heerlijke Italiaanse stijl is de boetiek een bezoekje waard. Denk marmer en stijl zoals alleen de Italianen dat kunnen.

Vergaap je niet alleen aan de kleding en accessoires, maar kijk ook even naar de schetsen aan de muur. Allemaal van de hand van de grote meester: Karl Lagerfeld. Een stijlvol nieuw shopadres dus. Wij tellen met plezier af tot 7 juli.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.