Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris van Herpen exposeert bijzondere collectie in retrospectief

Maar liefst 15  toonaangevende creaties van de innovatieve Nederlandse designer worden tentoongesteld in het Royal Ontario Museum te Toronto. De expositie duurt van 2 juni tot 8 oktober. Niet echt naast de deur, wél de moeite waard! Vanaf 2 juni presenteert de Nederlandse designer Iris van Herpen...

Iris van Herpen exposeert bijzondere collectie in retrospectief

Maar liefst 15  toonaangevende creaties van de innovatieve Nederlandse designer worden tentoongesteld in het Royal Ontario Museum te Toronto. De expositie duurt van 2 juni tot 8 oktober. Niet echt naast de deur, wél de moeite waard!

Vanaf 2 juni presenteert de Nederlandse designer Iris van Herpen een retrospectief van haar couture collecties in het Royal Ontario Museum in Toronto, Canada.

In de 'Transforming Fashion' expositie presenteert ze een indrukwekkende selectie van 15 van haar couture stukken uit de periode van 2008 tot 2015.

Van metalen paraplu-ribben en magneten tot aan 3D-prints. Die innovatieve manier van werker, levert de designer veel lof op in binnen- en buitenland.

Zien? Transforming Fashion is te bezoeken vanaf 2 juni tot en met 8 oktober 2018 in het Royal Ontario Museum in Toronto, Canada.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in