Van top tot teen in luipaardprint: de eerste collectie van Heidi Klum voor Lidl vloog letterlijk in heel korte tijd de winkels uit. Lees: op de eerste dag werden 106 stuks per minuut verkocht. Niet zo gek dus dat de supermarkt weer aan de slag gaat met Heidi.

Je leest het goed, er komt een tweede - heel feestelijke - collectie. In december verschijnt de tweede lijn onder de naam #LetsCelebrate. Zo kun je net voor de feestdagen een paar mooie items scoren dus. 

Kledingfeestje!
De collectie bestaat uit 70 items en zal warme winterkleuren combineren met luxueuze stoffen als satijn, fluweel en nepbont. Heidi: "Ik wilde een simpele, elegante lijn ontwerpen die ons laat stralen tijdens het feestseizoen." De prijzen liggen tussen de 7,99 euro en 34,99 euro." De #LetsCelebrate-collectie is vanaf 4 december te koop in 400 Lidl-filialen en uiteraard via de webshop.

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan