Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hebben! Claes Iversen ontwerpt nu ook (wand)kleden

Koningin Máxima straalt doorgaans in zijn creaties. Nu kan jij ook je eigen 'Claes Iversen' in huis halen. Niet om te dragen, maar om je interieur mee aan te kleden. De ontwerper presenteerde onlangs zijn unieke wandkleden en maakt meteen een stevige indruk in de interieurbranche. Voor het nieuwe...

Hebben! Claes Iversen ontwerpt nu ook (wand)kleden

Koningin Máxima straalt doorgaans in zijn creaties. Nu kan jij ook je eigen 'Claes Iversen' in huis halen. Niet om te dragen, maar om je interieur mee aan te kleden.

De ontwerper presenteerde onlangs zijn unieke wandkleden en maakt meteen een stevige indruk in de interieurbranche. Voor het nieuwe Hotel Mercier in Amsterdam ontwierp hij meer dan 50 unieke wandkleden. Die hangen in de openbare ruimtes, maar ook op de kamers vind je zijn kunststukjes.

Claes zegt over deze inspirerende nieuwe stap:

'Vanaf het begin van mijn carrière heb ik altijd gezegd dat ik mijn skills als ontwerper zo breed mogelijk wil inzetten: of het nou om accessoires, een munt of een kunstwerk gaat. Juist de variatie binnen het beroep als ontwerper interesseert mij.

Na het stopzetten van mijn ready-to-wear collectie was ik opzoek naar een product die een langere levensduur heeft dan één modeseizoen. In interieur is er geen houdbaarheidsdatum, maar wordt een product toegevoegd aan een bestaande collectie.'

Het lijnenspel en de kleurvlakken op de wandkleden is zéker iets dat we ook in zijn komende couture collectie gaan zien. Spannend!

Je eigen Claes Iversen in huis?

Het is zijn ambitie om vloerkleden te blijven ontwikkelen. In samenwerking met Frankly Amsterdam komen er limited-edition wandkleden én een collectie vloerkleden.

Ook kun je je verheugen op een lijn soft furnishing met poefjes, bedspreien, kussens en gordijnen. Daar kijken we reikhalzend naar uit!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in