Voor de nieuwe campagne van Fendi's klassieke Peekaboo heeft Fendi Kim Kardashian, haar moeder Kris Jenner en Kim's dochter North West gestrikt.

Het modemerk liet een campagne fotograferen, maar maakte ook deze mooie video waarin de drie generaties schitteren. De muziek is van Kanye West, echt een familieproductie dus! 

Fendi wil met de #MeAndMyPeekaboo benadrukken dat de iconische tassen van generatie op generatie worden doorgegeven. 

De persoonlijke beelden vliegen inmiddels het internet over en wij snappen wel waarom!

 

Een bericht gedeeld door KKW 👑 (@kkwcentral) op

Hier zie je North West met haar eigen kleine versie van de tas.

 

North West for FENDI 😍 #MeandMyPeekaBoo

Een bericht dat is gedeeld door @ kimklookbook op

Het familiegevoel dat Fendi uit wil stralen, wordt op deze manier onderstreept. Mooi!

 

Een bericht gedeeld door A&E (@aeworld_mag) op

Beeld: Fendi/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Sinds de Spaanse actrice in 1999 een show van Chanel bezocht, is er een warme band tussen haar en het stijlvolle modehuis. Cruz betreedt de rode loper dikwijls met een creatie van Chanel.

Voor de Cruise collectie van 2018/2019, die gefotografeerd wordt door Karl Lagerfeld, is de Spaanse dan ook een uitstekende ambassadeur en muze, zo meldt Chanel. We zijn nu al benieuwd naar de foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De P.C. Hooftstraat is deze zomer weer een paar luxe boetieks rijker. Eerder dit jaar openden er al een vestiging van Isabel Marant  en we kunnen godzijdank nu ook ons pumplievende hart ophalen bij Christian Louboutin. 7 Juli komt daar nog een pareltje bij: Fendi.

Voor zowel de accessoires, mannen- als de vrouwencollectie is ruimte in het twee verdiepingen tellende pand. En alleen al voor die heerlijke Italiaanse stijl is de boetiek een bezoekje waard. Denk marmer en stijl zoals alleen de Italianen dat kunnen.

Vergaap je niet alleen aan de kleding en accessoires, maar kijk ook even naar de schetsen aan de muur. Allemaal van de hand van de grote meester: Karl Lagerfeld. Een stijlvol nieuw shopadres dus. Wij tellen met plezier af tot 7 juli.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.