De lente zit weer in de lucht en dat betekent dat designers ons weer trakteren op zinnenstrelende nieuwe collecties. Zo ook Natan, de Belgische hofleverancier én favoriet van onze modekoningin Máxima!

Eduard Vermeulen, de man achter het Belgische modelabel, pakt groots uit met zijn Spring / Summer 2017-collectie bestaand uit grafische en stijlvolle prêt-à-porter en couture.

Lees ook: Typisch Máxima: de 10 mooiste statement kettingen van onze koningin

Grafische kunst
De NATAN Collection, een van de prêt-à-porter lijnen, bestaat dit voorjaar uit looks in verschillende poedertinten met helder gekleurde accenten waarbij de inspiratie uit grafische kunst terugkomt in de snits en prints.

Natan Edouard Vermeulen, het black label van het huis, kenmerkt zich dit seizoen door een harmonieus kleurenpalet en in het oog springende details als schouderruches en pofmouwen. Het gebruik van 3D-stoffen en applicaties geven de collectie een verfijnde artistieke touch.

Beide collecties zijn vrouwelijk met een flinke dosis schwung. Oftewel: één op één Máxima-style. Wij kunnen niet wachten tot onze modekoningin zich in een van deze nieuwe Natan’s hult.

De collecties zijn verkrijgbaar in de NATAN store, P.C. Hooftstraat 23, Amsterdam. 

Bron beeld: Getty

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan