Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze pop-up expo bij Natan is het perfecte excuus om weer eens naar Brussel te gaan

Modehuis NATAN lanceert eind februari alweer voor de derde keer hun NATAN Collective. Deze keer hebben zes opkomende fotografen een fluoriserende roze couturetop van Natan gefotografeerd. Vanaf 27 februari staat het resultaat van hun werk in een pop-up expositie die je niet wil missen. Hoofdontwe...

Deze pop-up expo bij Natan is het perfecte excuus om weer eens naar Brussel te gaan

Modehuis NATAN lanceert eind februari alweer voor de derde keer hun NATAN Collective. Deze keer hebben zes opkomende fotografen een fluoriserende roze couturetop van Natan gefotografeerd.

Vanaf 27 februari staat het resultaat van hun werk in een pop-up expositie die je niet wil missen. Hoofdontwerper Edouard Vermeulen, één van Koningin Máxima's favoriete designers, draagt jong talent een warm hart toe.

En waar kun je opkomende mode-fotografen nu een beter podium bieden dan ín je eigen boetiek?!

De expositie loopt van 27 februari tot 27 maart (10:00 - 18:30). Op zondag is de boetiek gesloten. De pop-up expositie vind je ín de Natan-boetiek op de 1e verdieping aan de Naamsestraat 78 in Brussel.

Wat een goede reden om weer eens te gaan!

Beeld: Eva Donckers, Lennert Madou en Yaqine Hanzaoui voor Natan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in