Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze Dior expo in het V&A museum is dé reden dat je nu naar Londen wil

Vanaf vandaag, 2 februari, staat in de V&A in Londen: 'Christian Dior: Designer of Dreams’ en dat wil je écht even zien. De expositie is geïnspireerd op de Christian Dior Designer of Dreams tentoonstelling die eerder al hoge ogen gooide in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Nu staat Christi...

Deze Dior expo in het V&A museum is dé reden dat je nu naar Londen wil

Vanaf vandaag, 2 februari, staat in de V&A in Londen: 'Christian Dior: Designer of Dreams’ en dat wil je écht even zien.

De expositie is geïnspireerd op de Christian Dior Designer of Dreams tentoonstelling die eerder al hoge ogen gooide in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs.

Nu staat Christian Dior: Designer of Dreams in het Victoria en Albert Museum

Het Victoria and Albert Museum (V&A) ligt langs de Cromwell Gardens en de Exhibition Road in South Kensington en staat bekend om hun verzameling toegepaste kunst. Het ideale podium voor deze Dior tentoonstelling. 

Speciaal voor V&A werd de expositie in een nieuw jasje gestoken. Voor het eerst word een deel toegewijd aan de fascinatie van Christian Dior voor de Britse cultuur (zo zijn die Engelsen dan ook wel weer ;-)).

Van uitbundige en weelderige creaties van de Franse modekoning.

Tot minimalistisch en stijlvol.

Ook als je geen modekenner bent, is dit een absolute must-see.

Dior: Designer of Dreams staat tot 14 juli 2019 in Londen dus je hebt nog even de tijd. Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in