Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De show waar iedereen het over heeft: die van Chanel

Ook dit jaar verraste Karl Lagerfeld tout bekend modeland met een spektakel van een show. Eerder toverde der Kaiser (zoals Karl ook vaak genoemd wordt) voor Chanel het Grand Palais in Parijs om tot een ruimtestation en een giga grote supermarkt, deze keer worden we meegenomen door de jungle. En d...

De show waar iedereen het over heeft: die van Chanel

Ook dit jaar verraste Karl Lagerfeld tout bekend modeland met een spektakel van een show. Eerder toverde der Kaiser (zoals Karl ook vaak genoemd wordt) voor Chanel het Grand Palais in Parijs om tot een ruimtestation en een giga grote supermarkt, deze keer worden we meegenomen door de jungle.

En daarom zagen we de modellen, tijdens de spring/summer 2018 show, onder grote watervallen doorlopen en waren ze heel toepasselijk gehuld in outfits met daaroverheen hebberig makende regenkleding. Dé hit van de show: de doorzichtige regenlaarzen van Chanel. 

 

**JUST IN* @chanelofficial SS18, fresh off the runway from #PFW ?✨ #chanel

Een bericht gedeeld door ELLE UK (@elleuk) op

Plastic fantastic
De show werd overigens geopend door Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van Cindy Crawford. Het was een primeur voor haar. Plastic schoenen, plastic hoedjes en plastic capes. Kortom, plastic fantastic is het helemaal. Ook dit jaar gaat de zoveelste Chanel-show linea recta de geschiedenisboeken in. 

 

A few minutes before the show begins @kaiagerber #CHANELSpringSummer #PFW

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

 

#kaiagerber #chanel

Een bericht gedeeld door Fanpage (@modelkaia.gerber) op